31 oktober, 2016

Personalutveckling

En förutsättning för att kunna må bra och göra ett bra jobb är att ha kontakt med sig själv och sina känslor. Genom ökad medvetenhet blir det lättare att kunna använda sina personliga styrkor, jobba med sina utvecklingsområden och att identifiera sammanhang som är bra för en. Det handlar helt enkelt om att kunna bli den bästa versionen av sig själv.

Livs- och karriärcoaching   utveckling, personlig utveckling, coaching
En inventering av personliga drivkrafter, styrkor och utvecklingsområden som utgångspunkt för personlig utveckling. Livs- och karriärcoaching pågår vanligtvis under en längre tid. Coachingen ger ett underlag för bl.a. karriärplanering och personliga utvecklingsplaner. Coachingen ger vägledning för att fatta beslut om sig själv och sin framtid.

Ledarcoaching
Hjälper ledare att utvecklas i sin roll. Det kan exempelvis handla om att bli tydligare, mer kommunikativ, hantera konflikter,  leda förändring eller att navigera igenom svåra situationer.

Thomas, personlighetstest, GIA, PPA, DISC

Teamutveckling & samarbete
Ett team kan bara vara effektivt när samspelet individerna emellan fungerar på ett bra sätt. Detta innebär att det helst inte ska finnas någon social osäkerhet medarbetarna emellan. På många arbetsplatser är brist på tillit, otydlig kommunikation och rädslan för konflikter ständigt närvarande störningsmoment. Förekom detta eller eliminera detta genom att satsa på att utveckla den resursen som är allra viktigast för alla arbetsplatser: Medarbetarna!

 

rekrytera, offert, rekrytering

Nyheter direkt i din inbox!

Läs Intentio HRs nyhetsbrev - få inspiration och erbjudanden

_____
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien