31 oktober, 2016

Om Intentio

Vad Intentio HR gör

periscope-284421_1920

 

Intentio HR arbetar utifrån visionen att alla arbetsplatser bör ha förutsättningar för människor att växa och må bra.

Detta sker genom att erbjuda kunskap och metoder som utvecklar och utmanar både individer och ledare i deras personliga utveckling.

 

 

Intentio HRs värdegrund

ledarskap, ledasigsjälv, riktning, visionPASSION
Ska det bli riktigt bra så måste man brinna för det man gör. Att känna passion för ett uppdrag är en förutsättning för att kunna ge allt.

KUNSKAP
För att kunna rikta energi och passion åt rätt håll så krävs det kunskap om ämnet. Du som kund ska alltid kunna känna dig säker på att vårt arbete vilar på gedigen kunskap inom ämnet.

RESPEKT
För att få individer att växa krävs det tillit. Utifrån personliga förutsättningar fungerar vi på olika sätt. Att lära sig nytt, samla erfarenheter och utmana sig själv kan se väldigt olika ut. Genom kunskap och medvetenhet om individers olikheter skapas det respektfulla och effektiva vägar att utvecklas.

 

Vem eller vilka Intentio HR är
Arnold Bergman, Intentio HR
Jag som äger och driver Intentio HR heter Arnold Bergman. Med gedigen erfarenhet inom HR och expertkunskaper inom personlig utveckling startade jag Intentio HR. Jag brinner för att hjälpa individer och organisationer att utvecklas. Jag tror på att alla människor kan uppnå precis vad de vill, så länge de har rätt förutsättningar och tränar på förmågan att söka sig till utvecklande sammanhang.
I bagaget har jag mer än 10 års erfarenhet inom HR och dryga 20 år i arbetet med ledarskap. Jag har arbetat både i multinationella koncern samt i statligt ägda bolag. En erfarenhet som har präglat mig starkt var förmånen att ha fått bidra till Systembolagets arbete med att förbättra kundmötet genom att utveckla ledarskapet till nästa nivå. Resultatet av detta arbete är att Systembolaget är ett prisbelönt företag som i flera år har varit bäst på service i Sverige.

Mina teoretiska kunskaper vilar på en examen inom Personalvetenskap/ HR Management från Företagsekonomiska Institutet i Stockholm samt en examen i ekonomi. För att se mitt fullständiga CV besök gärna min profil på LinkedIN.

 

 

 

 

Nyheter direkt i din inbox!

Läs Intentio HRs nyhetsbrev - få inspiration och erbjudanden

_____
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien